15 December 2008

Felicitari de Craciun, de vanzare

Pentru ca mi-am vazut renul din Laponia, mi-am adus aminte si de felicitari. Daca ati fost cuminti, ati cumparat deja si le-ati si trimis prietenilor si nu numai. Puteti, cel mult, sa va ganditi ca de la mine veti lua anul viitor si sa ma adaugati la pastrare la categoria "felicitari d.e.l.i.c.i.o.u.a.s.e". Daca ati fost cuminti dar ocupati mai sunt totusi sanse sa recuperati:


Se pot cumpara direct de la mine cu livrare gratuita in Timisoara (in maxim 24 de ore) pentru cantitati mai mari de 50 de bucati. Le mai gasiti la targul de Craciun din Piata Operei (Timisoara), prin Bogie-shop la targul de Craciun de la Sala Dalles, la targul de Craciun de la Sibiu si, bineinteles, in magazinul propriu din Bucuresti, Calea Victoriei 101, vis-a-vis de teatrul Act.
Le mai puteti gasi, tot in Bucuresti, la magazinul Wagner - arte frumoase si povesti pe Bulevardul Carol nr. 39. In final (si in cea mai mare cantitate), le gasiti - ca si anul trecut - in reteaua magazinelor Carturesti din Cluj, Iasi, Constanta, Suceava, Bucuresti si Timisoara.

1 comment:

  1. felicitarile facut de tine au fost privite cu foarte multa incantare de prietenii mei :) unele dintre ele am senzatia ca vor fi pastrate. sa nu te miri daca-peste ani si ani- unele se vor numi vintage (ma duc repede sa-mi fac un stoc, pana nu incep sa coste 50 usd bucata).

    pupici cu sclipici!

    ReplyDelete